Echipa noastra este aici pentru tine !

Este important sa stii ca, site-ul fashion-glam.ro nu este un catalog online care prezinta si promoveaza produsele mai multor magazine partenere. Atunci cand alegi un articol fashion de pe fashion-glam.ro, vei fi redirectionat automat spre magazinul care comercializeaza acel produs.

Orice informatie suplimentara despre produsele comandate, te rugam sa o adresezi magazinului, de la care ai facut comanda.

Daca in continuare vrei sa vorbesti cu noi, asteptam cu drag mesajul tau pe adresa de email:  ❤️

Cele mai frecvente intrebari:

Te rugam sa parcurgi raspunsurile acestor intrebari frecvente. Raspunsul la intrebarea ta poate fi chiar aici.

Orice comanda va fi atat de simpla si rapida cat ai zice… “fashion glam .ro“. 😍
Este important sa stii ca, site-ul fashion-glam.ro nu este un magazin online, ci un catalog care prezinta si promoveaza produsele mai multor magazine partenere. Atunci cand alegi sa cumperi un produs listat pe fashion-glam.ro, vei fi redirectionat automat spre magazinul care comercializeaza acel produs.

Majoritatea partenerilor fashion-glam.ro, accepta atat plata cu cardul cat si cash la livrarea produselor comandate.
Totusi, te rugam sa citesti informetiile detaliate afisate pe site-ul magazinului de la care iti doresti sa comanzi produsul favorit.

Majoritatea magazinelor partenere, lucreaza cu stocuri proprii asa ca, livrarea ar trebui sa se incadreze intr-un interval cuprins intre 2-4 zile lucatoare.
Totusi, informatiile despre comenzi, plati si livrarea produselor, le gasesti integral pe site-ul partenerului de la care cumperi produsul (produsele).

Daca ai facut o comanda de pe unul dintre site-urile partenerilor nostri si produsul nu este conform asteptarilor tale, vei putea face retur daca produsul achizitionat nu este deteriorat.
Pentru detaliile complete despre modalitatea de retur, te rugam sa consulti informatiile specifice pe care le vei gasi pe site-ul de la care ai facut comanda. Aceste informatii sunt disponibile in rubrica “Informatii despre retur.”